Tillgång till klassaktivitet år 6-9

skickad 29 okt. 2015 05:27 av Magnus Burén   [ uppdaterad 29 okt. 2015 05:36 ]
Jag har nu gått igenom samtliga klassaktiviteter/mentorssidor och sett till att samtliga elever och vårdnadshavare år 6-9 har tillgång till respektive klassaktivitet (förutsätter en fungerande inloggning).

Med andra ord: Tillgängligheten till den sida och de ämnen som rör en viss klass blir allt bättre. Inom kort hoppas jag att såväl vårdnadshavare som elever och lärare år 6-9 ska ha tillgång till samtliga aktiviteter som berör respektive klass/grupp, så att steget över till Lärplattformen som huvudsaklig informationskanal ska kunna tas fullt ut.

Tack för förståelse för och tålamod med de tekniska problem som tyvärr är svåra att undvika under en övergångsperiod mellan olika informationssystem.

Ha ett fortsatt trevligt höstlov.

/Magnus Burén
IKT-administratör