Till år 4

skickad 16 aug. 2013 03:20 av Admin

Hej och välkomna till en ny termin!

Måndag den 19 augusti kl 8:15 börjar skolan igen. Första skoldagen slutar redan efter lunch ca 11:30. Därefter kan de barn som har fritids gå dit. Från och med tisdagen går vi enligt schema.

Vi som ska arbeta med er 4:or heter Monica Andersson som kommer att ha 4A och Maria Steneskog som kommer att ha 4B. När vi ses på måndag kommer vi att lära känna varandra men vi vill redan nu berätta lite om vilka vi är.

Monica har tidigare arbetat i Salems kommun. Hon kommer ursprungligen från Västerbotten men har nu slagit sig ner i Södertälje. Hennes stora fritidsintresse är att vistas vid sin kolonistuga och vara i naturen. Monica har tre vuxna barn och fyra barnbarn och två katter.

Maria har precis avslutat sin lärarutbildning på Stockholms Universitet och ni kommer att bli hennes första riktiga klass. Maria är en riktig sörmlänning och har bott på flera ställen i landskapet. Nu bor hon i ett litet rött hus utanför Mölnbo. Maria har två barn och två katter och en hund. Det Maria gillar att göra när hon är ledig är att vara ute i naturen och att odla i sitt nya växthus. Maria gillar också att koppla av i soffan med en god bok och en stor chokladkaka.

Vi ser fram emot att få träffa er och allt spännande vi ska göra tillsammans i höst! Varmt välkomna till skolan!

Maria och Monica
blommor