Elevinloggning för Lärplattformen nu aktiverad

skickad 8 okt. 2015 06:06 av Magnus Burén
Från och med kl 14:30 idag ska elevernas inloggningar enligt kommunens IKT-strateg fungera som de ska. Jag har provat att logga in med mitt "testelev"-konto och det fungerar bra. Vill dock rekommendera webläsaren Safari för de som använder Mac, med Google Chrome gick det ej att logga in. Vi beklagar de problem som varit under den inledande perioden för elevtillträdet, men hoppas att även elever nu ska kunna logga in och att plattformen ska fungera som det är tänkt.

Vad gäller inloggning för elever som inte fått inloggningsuppgifter eller lösenord väntar jag på behörighet för och tillgång till den domän där jag kan administrera dessa. Det är min förhoppning att samtliga av skolans elever inom kort ska ha tillgång till Lärplattformen.

För föräldrar som ännu inte ordnat inloggning till Lärplattformen hänvisar vi som tidigare till

Tack för förståelse för och tålamod med de tekniska problem som tyvärr är svåra att undvika under en övergångsperiod mellan olika informationssystem. Ha en fortsatt trevlig dag.

/Magnus Burén
IKT-administratör